Ondersteun ons werk

Stichting Meer Dan Een Lied investeert in de levens van tieners en brengt in de kerken bemoediging en inspiratie.

Help jij mee dit werk mogelijk te maken?

WORD PARTNER EN BOUW MEE!

ANBI-STATUS
Als stichting genieten we de ANBI-status. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting. Bekijk hier onze statutaire gegevens.
 

WORD PARTNER OF DOE EEN EENMALIGE GIFT
Het financieel ondersteunen van het werk van stichting Meer Dan Een Lied kan op twee manieren:

1) door onderstaand formulier met een iDeal-betaling of machtiging in te vullen;

2) door een gift over te maken op NL08 RABO 0122 6697 97 t.n.v. Stichting Meer Dan Een Lied onder vermelding van ‘Gift voor (naam van jouw gekozen project)* Daarnaast kan dit ook via onderstaand formulier met een iDeal-betaling of machtiging.  

* Let op: deze omschrijving is belangrijk, omdat jouw gift hierdoor gekoppeld wordt aan het project wat jij wilt ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulier en word partner van Meer Dan Een Lied met een maandelijkse of andere periodieke bijdrage. Als stichting genieten we de ANBI-status. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting.

Let op: noteer bij de betaling de naam van het project dat jij wilt ondersteunen. Hierdoor wordt jouw gift gekoppeld aan het juiste project.

  Kies je bedrag

  Ander bedrag*

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Postcode*

  Plaats*

  Straat*

  Huisnummer*

  Land*

  Rekeningnummer (IBAN)*

  Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Voor eenmalige giften kun je meteen via iDeal betalen. Als stichting genieten we de ANBI-status. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting. 

  Let op: noteer bij de betaling de naam van het project dat jij wilt ondersteunen. Hierdoor wordt jouw gift gekoppeld aan het juiste project.

  Bedrag