MUZIEK IN DE KERKEN

VOOR DE PLAATSELIJKE KERK

Als stichting is het ons verlangen om mensen te inspireren op het gebied van  aanbidding. We zien uit naar de tijd dat elke plaatselijke kerk weer in haar kracht komt te staan, doordat zij de ontmoeting met de levende God, de liefdevolle Vader en krachtige Koning weer centraal zet in haar samenkomen. Graag helpen wij kerken daarbij om deze visie te realiseren.

AANBIDDING BRENGT HERSTEL

Wat is het prachtig om te zien als tijdens de aanbidding van God mensen aangeraakt worden door Gods liefde. God de Vader is zo liefdevol en goed.

We merken regelmatig dat mensen tijdens de lofprijs en aanbidding herstel ervaren in hun relatie met God. Ze ervaren God heel dichtbij en deze positieve ervaringen brengen veel goeds teweeg. Ook laten ze vaak de gemeenschap niet onberoerd.

We zijn dan ook erg dankbaar dat we als stichting diverse kerken in Nederland tot zegen kunnen zijn.

Wij helpen graag zowel grote als kleine kerken op het gebied van lofprijs en aanbidding.

“Geweldige liederen, prachtig ‘klein´ gebracht en met een perfecte sound! Dat waren de kenmerken van de muzikale medewerking van Nathalie & Mark aan onze jeugddienst. Een dienst waar we na afloop veel positieve reacties op hebben mogen ontvangen, zowel vanuit de gemeente alsook vanuit onze gasten uit Levice (Slowakije). Gods zegen toegewenst: ga zo door!”

Mariëlle Bosch & Corien Leemburg

VEG Kruiskerk, Heerde

“Jullie optreden was een goede en mooie aanvulling op de ochtend van Ontmoeting met Vrouwen in Den Ham. De door jullie gekozen liederen pasten erg goed bij het thema. Het slotlied was adembenemend. Jullie zijn een spontaan en flexibel duo, dat goed kan inspelen op een thema.” 

Ineke Withaar

Oprichtster ‘Ontmoeting met Vrouwen’, Den Ham

WAT WIJ DOEN VOOR KERKEN

Vanuit Stichting Meer dan een Lied helpen we graag zowel grote als kleine kerken op het gebied van lofprijs en aanbidding. Dit doen wij door het verzorgen van inspiratiediensten. Tijdens een inspiratiedienst verzorgen wij de gehele samenzang en indien gewenst kunnen wij ook een spreker aanleveren.

 

Een inspiratiedienst omvat:

 • Geïnspireerde samenzang;
 • Ondersteund door kwalitatieve muziek en multimedia;
 • Een uitgewerkt thema;
 • Eventueel ondersteund door een ervaren spreker;
 • Met mogelijke inbreng van een kunstenaar die live een kunstwerk maakt.

“Om tijdens een samenkomst of dienst God te eren met muziek is krachtig; uit welke bundel of kerkelijke stroming de nummers ook komen. Uit opwekking, een psalm, gezangen, Bethel Music of al die andere opties.”

Door wie worden de inspiratiediensten verzorgd?

Als stichting werken we met meerdere artiesten en muzikanten. Kijk hieronder voor meer informatie.

Tamara

Tamara van Beelen

“Puur zijn en vanuit ontspanning en vrijheid muziek maken is mijn passie. Het verlangen naar puurheid komt voort uit mijn relatie met God. Hij is 100% puur en daar hoop ik iets van te weerspiegelen als ik Hem, samen met anderen, aanbid.”

Tamara

Nathalie Booij

“Als zangeres en pianiste verzorg ik al jaren muziek tijdens kerkdiensten, vrouwenochtenden, trouwdiensten en andere christelijke evenementen. Het is bijzonder om dit te doen samen met mijn man en gitarist Mark Pardijs.”

VEELGESTELDE VRAGEN

 Wat zijn de kosten voor een inspiratiedienst?
We denken graag op maat mee. De kosten zijn in overleg, ook omdat we niet willen dat de financiën een struikelblok worden. Juist kleine kerken willen we tegemoet komen!

 

Een inspiratiedienst in jouw kerk?
Wil je een inspiratiedienst in jouw kerk neem dan contact met Wilbert de Goei, onze contactpersoon boekingen, via: 

BOUW MEE!

We hebben groot bereik onder tieners en kerkgangers om Gods liefde zichtbaar te maken en hen toe te rusten in deze uitdagende tijden. Help jij mee om ons werk mogelijk te maken?

CONTACTFORMULIER

NEEM CONTACT MET ONS OP

We zien uit naar verdere kennismaking. Binnen enkele werkdagen zullen we je bericht beantwoorden.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw telefoonnummer:

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Typ hieronder een eventuele aanvulling:

  Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.