Ondersteun creatieve preventie

Creatieve Preventie investeert in het vergroten van de mentale weerbaarheid van middelbare scholieren in Nederland.

Help jij mee dit werk mogelijk te maken?

WORD PARTNER EN BOUW MEE!

SAMENWERKING MET STICHTING MEER DAN EEN LIED
Al jaren draagt de stichting Meer Dan Een Lied de activiteiten van Creatieve Preventie een warm hart toe. Daarom heeft het bestuur in november 2020 besloten de activiteiten van ons op te nemen in haar statuten. De stichting zet zich in om het ontwikkelen van nieuw aanbod voor christelijk preventiewerk voor de middelbare scholieren in Nederland te faciliteren.


ANBI-STATUS
Stichting Meer Dan Een Lied heeft een ANBI-status. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting. Bekijk hier de statutaire gegevens.
 

WORD PARTNER OF DOE EENMALIGE GIFT
Het financieel ondersteunen van het werk van Creatieve Preventie kan op twee manieren:

1) door onderstaand formulier met een iDeal-betaling of machtiging in te vullen;

2) door een gift over te maken op NL08 RABO 0122 6697 97 t.n.v. Stichting Meer Dan Een Lied onder vermelding van ‘Gift Creatieve Preventie’*. Daarnaast kan dit ook via onderstaand formulier met een iDeal-betaling of machtiging. 

* Let op: deze omschrijving is belangrijk, omdat jouw gift hiermee gekoppeld wordt aan het werk van Creatieve Preventie.

Gebruik onderstaand formulier en word partner van Meer Dan Een Lied met een maandelijkse of andere periodieke bijdrage. Als stichting genieten we de ANBI-status. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting.

Gebruik altijd de omschrijving ‘Gift Creatieve Preventie’, omdat jouw gift hiermee gekoppeld wordt aan het werk van Creatieve Preventie.

  Kies je bedrag

  Ander bedrag*

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Postcode*

  Plaats*

  Straat*

  Huisnummer*

  Land*

  Rekeningnummer (IBAN)*

  Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Voor eenmalige giften kun je meteen via iDeal betalen. Als stichting genieten we de ANBI-status. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting.

  Gebruik altijd de vermelding van ‘Gift Creatieve Preventie’, omdat jouw gift hiermee gekoppeld wordt aan het werk van Creatieve Preventie

  Bedrag